Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Hundid murravad Vaivara Vallas õuekoeri (2008-12-04 01:33:37)

 

Viimase paari kuu jooksul on teadaolevalt Vaivara valla külades kadunud kaheksa õuekoera, metsandusspetsialisti sõnul on see huntide töö.

"Siin pole süüdlasi vaja kaugelt otsida - see on huntide töö," kinnitas Vaivara valla metsandusspetsialist Jüri Kiik valla pressiteates.

Harrastusjahimehena lisas Kiik, et hetkel, kui lund pole, on hunte praktiliselt võimatu tabada. "Hundijahiks on vaja jälgi lumel, muul ajal võib hunti kohata vaid puht juhuslikult," selgitas Kiik.

Vastavalt 26. oktoobril jõustunud muudatusele jahieeskirjas on hundijaht käesoleval aastal lubatud alates 1. novembrist.

Teadaolevalt pole Vaivara vallas sellel jahihooajal veel ühtegi hunti tabatud. Murelikuks teeb asjaolu, et koeri on kadunud Udria, Peeterristi, Vodova, Meriküla, Laagna, Pimestiku, Hundinurga ja Arumäe külas. See tähendab, et tegemist on küllaltki suure territooriumiga.

 

Allikas: ERR uudised 03.12.2008  Priit Luts

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.