Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinn langetab ühissõidukite tunnipiletite hindu (2008-12-03 11:19:47)

 

Tuleval aastal Tallinn ühistranspordi piletihindu ei tõsta, pigem teatud piletirühmade osas hoopis langetab, sest müügile ilmuvad eri liiki tunnipiletid, mille keskmine hind langeb koguni 37 protsendi võrra.

 

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on tänastes majandussurutise tingimustes  ühistranspordi piletihindade tõstmisest loobumine ja osade piletiliikide hindade alandamine ning uute soodushindadega piletiliikide kehtestamine kindel märk sellest, et Tallinn hoolib oma inimestest.

 

„Tunnipiletite hindade alandamise eesmärgiks on nende müüki suurendada sõitjate arvelt, kes siiani talonge kasutasid," selgitas Mutli. „Müügile tulevad eri liiki tunnipiletid ja soodustunnipiletid, mille hindu langetatakse keskmiselt 37 protsendi võrra." Mutli sõnul peaks see otsus suurendama pealinna ühistranspordi kasutajate arvu.

 

Lisanduvad 1 ja 2 tunni sooduspiletid ning 1 tunni sooduspiletite raamat (10 piletit), lõpetatakse 2 tunni piletite raamatu müük, langetatakse tunnipiletite hindu - 1 tunni pileti hind langeb 18-lt kroonilt 15-le kroonile, 2 tunni pileti vastavad hinnad on 24 ja 20 krooni, 1 tunni piletite raamatu vastavad hinnad on 160 ja 120 krooni (1 pileti arvestuses 16 ja 12 krooni). Perioodikaartidest on lõpetatakse 30 päeva ekspresskaardi, 90 päeva sooduskaardi ja 30 päeva soodusekspresskaardi müük, tingituna nende väikesest käibest. ID-piletite osas hinnamuutusi ei ole.

 

„Siinkohal tuletan meelde, et kuigi ühistransport on aja jooksul muutunud üha kallimaks, ei toeta Vabariigi Valitsus Tallinna ühistransporti mingilgi moel," lisas Mutli. „Tallinn on sunnitud kogu linna ühistranspordi käigushoidmist läbi oma eelarve doteerima, kusjuures  piletitest laekuv tulu jääb linna dotatsioonile märgatavalt alla."

 

Allikas: Tallinn.ee

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.