Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 49. nädalaks (2008-12-01 14:58:27)


Ilma ülevaade 2.-8.12.2008…

Ilm on nädala vältel jätkuvalt valdavalt plusskraadides, vaid paaril ööl võib sisemaal kraadi võrra alla 0 piiri langeda. Sagedasti sajab ja enamasti vihma, vahel võib sekka ka lörtsi tulla.

Lõunavoolus kerkinud soojale on teisipäeval täiendust tulemas. Kesk-Euroopast piki Rootsi rannikut põhja poole kerkiv madalrõhkkond jõuab teisipäeva keskpäevaks Ojamaa saare lähistele ja kolmapäeva keskpäevaks Botnia lahe äärde. Eestisse toob see mõlemaks päevaks vihma. Kolmapäeva õhtupoole saju võimalus väheneb, kuid hõrenevatele hoogudele võib sekka ka lörtsi tulla. Tugevnev tuul puhub teisipäeva päeval kagust, kolmapäeval lõunast ja edelast.

 
Neljapäeval on väikese tugevneva kõrgrõhuharja mõjul sadusid vähem ja pilvisus hõredam. Võimalikud sajuhood esinevad lörtsina.

 
Reedel kerkib lõunast juba järgmine tsüklon, mille trajektoor vajab veel täpsustamist. Piki Skandinaaviat põhja poole tõusva keerise korral jätkub meil vihmahoogudega sulailm. Üle Eesti idaserva liikudes aga saame algul
lund, hiljem põhiliselt lörtsi ja sekka ka vihma.

 
Laupäevaks pöördub tuul taanduva tsükloni järel läänekaarde. Sadusid on hõredamalt ja õhutemperatuur enamasti plusskraadides.

 
Pühapäeval ja esmaspäeval on kõrgrõhuhari tugevnemas ja sajuhooge tuleb kohati lörtsina. Õine õhutemperatuur langeb öösiti sisemaal 0°C lähedale.


Jälgi igapäevaseid muutusi ennustuses: vaata...


Allikas: EMHI 01.12.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.