Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kindad hoiavad käed ilusad (2008-11-21 08:22:24)


Pole vahet, kas eelistada taimedega värvitud naturaalsest lambavillast käpikuid või erksavärvilisi fliissõrmikuid, oluline on, et käed õues ei külmetaks.

 

Paide Iluteenuste toa maniküür Signe Tamm tuletab meelde, et külmal ajal tuleb kindlasti kanda kindaid, sest muidu läheb käenahk karedaks ning hullemal juhul võivad tekkida kätele lõhed.

 

Kindaid jätkugu igaks puhuks

 

Kindad kaitsevad ka küüsi, mis külmaga muutuvad hapraks ja purunevad kergemini. «Kui käsi saab märjaks, siis küüs paisub, kui on kuiv, tõmbab jälle kokku,» selgitas ta. «Külmaga see kord paisub, kord tõmbab kokku ning siis kaob elastsus ja küüs lööbki prõksti puruks.»

 

Tamme ütlust mööda pole tähtis, millisest materjalist kindad tehtud on ning kas need on sõrm- või labakindad. «Kui kätel hakkab külm, tuleks kindad kätte panna, kui liiga palav, ära võtta,» õpetas ta.

 

Tamm kannab soojemal ajal nahkkindaid, talvel paneb esmalt villased kindad ja kõva pakasega nende peale fliiskindad.

Suure valiku kindaid leiab Paide kaubakeskusest. Keskuse juhataja Linda Niglas ütles, et tellib selliseid kindaid, mille järele on suurem nõudlus.

 

Loe edasi...

 

Allikas: Järva Teataja Kadri Tonka

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.