Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Juhani puukool ostab Revino aiandi (2008-11-10 16:18:59)

 

ASi Plantex Juhani puukool kavatseb osta Revino aiandi, et seal oma Jõhvi osakond avada ja nüüdisaegne istikuäri käima panna.

 

"Jah, meil on plaanis Revino aiand ära osta, aga kuna tehing on alles pooleli, siis midagi kindlat veel öelda ei saa," ei soovinud Juhani puukooli tegevjuht Ivar Lepmets ettevõtte kavatsusi pikemalt kommenteerida, kirjutas Põhjarannik.

 

Puukooli laienemise, sealhulgas Ida-Virumaale laienemise mõte oli Lepmetsa sõnul juba mõnda aega, Revino aiandi sulgemine andis tõuke mõtet teoks tegema hakata.

"Tahame seal ikka nüüdisaegse istikuäri tekitada, muidugi ka suvelilli kasvatada," on olemasolevad kasvuhooned Lepmetsa hinnangul selleks täiesti sobivad.

 

Revino aiandi puukoolist tema sõnul eriti midagi üle võtta ei ole. "Tuleksime ikka oma kaubaga, meil on ju väga hea sortiment," sõnas ta.

Kui aiandi ostutehing teoks saab, tahetakse veebruaris seal tootmine käivitada ja siis on Lepmets valmis ka plaanidest lähemalt rääkima.

 

Juhani puukool asutati 1995. aastal. AS Plantex on üks suuremaid roosiistikute, ilupuude ja -põõsaste ning mikropaljundatud taimede tootjaid Eestis. Samuti toodetakse suvelilli, pinnakattepüsikuid, kääbusviljapuid ning dekoratiivseid lõhna- ja maitsetaimi.

 

Allikas: Maaleht.ee

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.