Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Rahulikud jõulud tulevad koos Eesti Postiga! (2008-11-10 12:14:26)

 

Aasta-aastalt muutub pühade aeg üha kiiremaks ja rahutumaks. Soojade soovidega jõulukaardi või meeldiva kingitusega peetakse meeles nii oma kliente kui koostööpartnereid, samal ajal on jõuluaeg ka pere ja sõpradega olemise aeg. Selleks, et jõulud ootamatult ei tuleks ja asjatu sigin-sagin ära jääks, saada kirjad-pakid teele juba varem!

Tavaperioodil sorteeritakse Eesti Postis keskmiselt 155 000 kirja päevas, millest 18 000 liigub välismaale. Jõulueelsel perioodil on aga päevi, kus see maht pea kolmekordistub. Selleks, et Teie saadetised õigeaegselt saajani jõuaks soovitame:

rahvusvahelised jõulutervitused postitada hiljemalt 10.-12. detsembril;

kodumaised jõulutervitused postitada hiljemalt 16. detsembril.

Reklaamsaadetised ja postimüügisaadetised, mis sisaldavad jõulukampaania materjale, jõulukingitusi, reklaampakke või eraldi pakendamist ja/või komplekteerimist nõudvat kaupa, ebastandardselt pakendatud või ettevaatlikult käsitlemist nõudvat kaupa, tuleks Tallinna sorteerimiskeskusesse (Pallasti 28) tuua hiljemalt 15. detsembril.

 

15. detsembriks tuleks sorteerimiskeskusesse tuua ka kampaania korras edastatavad ja erikohtlemist vajavad kullersaadetiste suuremad partiid. Väiksemaid standardselt pakitud kullersaadetiste partiisid (kuni 50 tk*) ootame hiljemalt 19. detsembril. Tavapärased kullersaadetised tavapärastes kogustes toimetatakse saajatele kätte ikka standardite kohaselt, st järgmiseks tööpäevaks.

 

Kõik kampaania korras saadetavad jõulupakid ja muud saadetised võib hoiustamisele ja pakendamisele tuua sorteerimiskeskusse ka varem, kasvõi juba homme!

 

Arvestada tuleks ka postkontorite lahtioleku aegadega pühade perioodil:

22.12. on tavapärane tööpäev;

23.12. on lühendatud tööpäev;

24.12.-26.12. on postkontorid suletud;

27.12. on tavapärane tööpäev.

Loomulikult aitame Teid ka saadetiste osas pakkudes suurt valikut postkaarte, eridisainiga jõuluteemalisi kinkekarpe ja ümbrikke, samuti kingituste komplekteerimist jm. Külasta www.post.ee/joulud ja telli kõik ühest kohast!

 

Ülaltoodud ajalise plaaniga arvestamine garanteerib Teie saadetiste õigeaegse kohalejõudmise. Erisoovide ja suurte mahtude korral palume kindlasti võtta ühendust oma kliendihalduriga, sest nii saame ette planeerida ja pakkuda välja just Teile parima lahenduse.

 

Rahulikud jõulud tulevad koos Eesti Postiga!

 

Allikas: AS Eesti Posti uudiskiri 10.11.2008


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.