Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
LOTE koolipäev aitab loodus- ja tehnoloogiahuvilistel eriala valida (2008-10-28 18:48:48)

Reedel, 31. oktoobril toimuv LOTE koolipäev tutvustab kooliõpilastele Tartu Ülikoolis õpetatavaid loodus- ja tehnoloogiateadusi ning aitab huvilistel leida endale sobiv eriala.

Loodus- ja tehnoloogiateaduskonna (LOTE) koolipäeval tutvustavad tudengid LOTE erialasid, lõpetajate töövõimalusi ning teaduskonna eluolu. Korraldatakse põnevaid katseid ning külastajad saavad võimaluse loodusseadusi praktikas järele proovida.

LOTE koolipäeva ühe korraldaja Margus Pedaste sõnul suhtuvad õpilased reaal- ja loodusteadustesse sageli veidi umbusklikult, sest tihti lihtsalt ei teata, kui palju on erinevaid võimalusi selles valdkonnas tegutsemiseks ja mida üks või teine eriala endast kujutab. „LOTE koolipäeval püüame reaal- ja loodusteadusi õpilastele lähemale tuua ning näidata, mida huvitavat saab teaduskonnas õppida,“ ütles Pedaste.

LOTE koolipäev algab kell 11 ja lõppeb 14.30. Päev on jagatud tundideks, kus tutvustatakse erialasid ning soovijad saavad esitada küsimusi tudengitele, õppejõududele ja programmijuhtidele. Toimub ka söögivahetund ning vahetunde täidavad põnevad etteasted erinevate õppekavade esindajatelt.

Üritus toimub Tartus TÜ loodus- ja tehnoloogiateaduskonnas aadressil Vanemuise 46. Osalemiseks palutakse end registreerida aadressil www.lote.ut.ee hiljemalt 30. oktoobril.

Päevakava:
11.00-11.30 koolielu tutvustus LOTEs
11.30-11.45 vahetund, kus üliõpilased näitavad, mida vabal ajal tehakse
11.45-12.30 esimene tund, kus saab teada, kuidas LOTEs õpitakse ja kelleks saadakse
12.30-13.15 vaba aeg, kus iga õppekava inimesed näitavad midagi põnevat ning jagavad huvilistele ka igasugust infot ülikoolis õppimise ja edasiste võimaluste kohta
13.15-14.00 söögivahetund, kus serveeritakse loodusteaduslik-tehnoloogilisi üliõpilassööke ja –jooke
14.00-14.30 klassijuhatajatund ehk kohtumine dekaani ning instituutide direktoritega
14.30 on koolipäev on läbi, aga pärast seda on võimalik vaadata filme, minna muuseumisse ning jätkata eelnevalt pooleli jäänud arutelusid.

Lisainfo: Margus Pedaste, 737 5811, margus.pedaste@ut.ee

Allikas: Tartu Ülikooli 28.10.08 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.