Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algab laste loodushariduslik ettevõtmine Tere, Kevad! (2005-02-14 21:08:02)

28. veebruarist kuni 31. maini toimub loodusharidulik ettevõtmine "Tere, Kevad!". Sarnaselt eelmistele aastatele kutsutakse lapsi koos õpetajate ja vanematega loodusesse kevadet otsima ja leidma ning oma tegemisi teistega Internetis jagama.
Osaleda saavad kõikide internetiühendusega varustatud koolide 1.- 9. klasside õpilased.

"Tere, Kevad!" eesmärgiks on lähendada lapsi loodusele ja õpetada neid ja ka nende vanemaid märkama looduses toimuvaid muutusi. Kevade otsimise käigus õpivad lapsed tundma mitmeid looma- ja taimeliike: vaadeldakse 35 laialt levinud kevadekuulutaja - looma- ja taimeliigi - ilmumist kevadisse loodusesse. Kevadekuulutajateks on valitud esimesena õitsema hakkavad taimed, saabuvad rändlinnud, esimestena ärkavad liblikad ja kahepaiksed, esimesed seened. Lapsed fikseerivad nende ilmumise kuupäeva - lindude
laulu, taimede õitsema hakkamise - ning sisestavad selle projekti kodulehel asuva vormi kaudu andmebaasi. Tulemusi - ehk siis seda, kui kaugele kevad ühes või teises Eestimaa paigas arenenud on - saavad tabelite ja animeeritud kaartide kujul projekti veebis jälgida nii osalejad kui ka kõik teised huvilised.

Kevadeotsimisel on tänavu esimene juubel: projekt toimub juba kümnendat aastat. Mullu avastasid üheskoos kevadet ligi 2600 õpilast 150-st koolist.

Registreeruda palutakse kodulehel hiljemalt 25. veebruariks: http://tere.kevad.edu.ee, sealt leiab ka lisateavet.

Allikad:
Keskkonnaveeb
Tere, Kevad!

Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.