Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kadriorus on arboristide õppepäev (2008-10-24 00:14:58)

 

Husqvarna Eesti OÜ ja Kadrioru park korraldavad reedel, 24. oktoobril Kadrioru pargis haljastustöötajatele maastikuhooldusseadmete esitluse, mille käigus tutvustatakse uut aiandustehnikat ja uusi tehnoloogiaid ning viiakse läbi vanade pargipuude hooldamise praktiline õppus.

 

Õppepäeva avab abilinnapea Deniss Bporoditš. „Tallinnas on arvestuslikult 100 ruutmeetrit haljasalasid ühe inimese kohta, mis tähendab, et Tallinn on üks Euroopa rohelisemaid linnu," ütles Boroditš. „Kõige selle korrastamiseks vajab linn aasta-aastalt rohkem kvalifitseeritud haljastustöötajaid ja samuti kaasaegset maastikuhoolduse tehnikat."

 

Maastikuhooldusseadmete esitlus toimub Luigetiigi tagusel haljasalal. Vanade pargipuude hooldamise praktiline õppus viiakse läbi Kadrioru Kastani pargis Peetri majakese juures.

Õppepäeval osalevad  arboristid kogu Eestist.

 

Arborist on puuhooldaja, kes tunneb puittaimeliike ja nende ehitust, talitlust ning kasvukohanõudeid ja oskab puid nende erinevatel eluetappidel hooldada. Arborist tunneb ka puittaimede kahjustusi ning oskab kindlaks määrata puittaimede tervislikku seisundit ja hooldusvajadust. Vilunumad arboristid hooldavad vajaduse korral kõrgeid puid ka ilma tõstukita, tõustes alpinistivarustuse abil puu võrasse.

 

Allikas: www.tallinn.ee 23.10.08


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.