Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 43. nädalaks (2008-10-20 14:13:27)

 

Ilma ülevaade 21.10.-27.10.2008...

Lähema 7 ööpäeva püsib õhuvool edelast või läänest, mis kannab ookeanilt niisket ja 3…4 °C tavalisest soojemat õhku. Ööpäeva keskmine õhutemperatuur on vahemikus 8…11 °C. Sageli on tuuline ja tasub jälgida jooksvaid hoiatusi.

Teisipäeval liigub sügav tsüklon Norra merelt kirdesse, Läänemerel ja rannikul tugevneb edela- ja lõunatuul kuni 19 m/s, sisemaal kuni 12 m/s. Saju võimalus on väike.

Kolmapäeval on tsüklon kaugenemas põhja poole. Edelatuul ulatub kuni 15 m/s. Vihma sajab peamiselt öösel, päeval ilm paraneb.

Neljapäeval määrab ilma nõrgeneva tsükloni lõunaserv. Edelatuule kiirus ulatub iiliti merel 15 m/s. Olulist sadu pole ette näha.

Reedel võib Norra merele saabuda uus võimas tsüklon, mis annab edelatuulele hoogu ka Läänemerel, oodatav tuule kiirus kuni 18 m/s. Soe õhuvool ookeanilt jätkub. Olulisi sadusid pole ette näha.

Laupäeval on tulekul madalrõhulohk, mis toob alates Lääne-Eestist pilvise ja vihmase ilma. Edelatuul nõrgeneb.

Pühapäeval läheneb Norra edelarannikule järgmine sügav tsüklon. Sellega seotud sadusid ja edelatuule tugevnemist on oodata päeval.

Esmaspäeval võib ägeda tsükloni kese ületada Skandinaavia ja suunduda Kesk-Soome. Meil on oodata sajust ja tugeva edelatuulega ilma.

 

Allikas: EMHI 20.10.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.