Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ettevaatust tundmatute e-kirjade ja internetipakkumistega! (2005-02-09 18:46:50)


Viimasel ajal koormavad tundmatud e-kirjad reklaamide ja muude pakkumistega üha enam paljusid arvutipostkaste. Vähe sellest, et nendega võib mõni viirus ennast kaasa sokutada: saadetakse ka ankeete ja palutakse peibutavate pakkumiste puhul registreeruda.
Tarbijakaitseamet edastabki oma pressiteates soovituse olla 
internetis liikudes ettevaatlik: mitte edastada küsijatele oma isikuandmeid ega tekitada ühendust tasuliste serveritega.

Hoolikas ning teadlik isikuandmetega ümberkäimine aitab internetpettust vältida. Eelkõige tasub jälgida, milleks internetilehe haldajal teie andmeid vaja läheb: kui e-posti aadressi küsitakse peamiselt reklaami edastamise eesmärgil, siis nime, elukoha, isikukoodi, pangarekvisiitide küsimise ja muul viisil isiku tuvastamise eesmärk võib olla pahatahtlik. Näiteks enamiku foorumite kasutamiseks ei ole lehehaldajal vaja teada kasutaja isikukoodi. Krediitkaardi numbri küsimine on õigustatud vaid juhul, kui kasutaja soovib kauba või teenuse eest maksta.
Loe lisaks...

Allikas: Tarbijakaitseameti 09.02.2005 pressiteade

Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.