Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna Vesi pakub haljastustöödeks kvaliteetset kasvumulda (2008-10-08 12:19:29)


AS-i Tallinna Vesi Paljassaare reoveepuhastusjaam müüb oktoobrikuus soodsalt kvaliteetset kasvumulda, mis sobib suurepäraselt sügisesteks haljastustöödeks. Mulda on võimalik osta Paljassaare reoveepuhastusjaamast ning Liikva külast, Harku vallast.

Kasvumuld on suure huumusesisalduse ja hea toiteväärtusega, mistõttu on see aiapidajatele sobiv haljastustöödeks, muru ja lillepeenarde rajamisel. Samuti on seda võimalik kasutada põllumajanduses ja metsa kultiveerimisel.

Mulla maksumuseks on Paljassaare reoveepuhastusjaamas (aadressil Paljassaare põik 14, Tallinn) 80 krooni tonn ning Liikva külas Harku vallas 90 krooni tonn. Kõik hinnad on käibemaksuga ning sisaldavad mulla laadimist, kuid mitte transporti, mis tuleb ostjal ise organiseerida.


Minimaalset ostukogust määratud ei ole, küll aga arvestatakse kõikide alla 100 kilogrammi jäävate koguste hinnaks 8 krooni või 9 krooni (vastavalt müügikohale).

Mulla müük toimub esmaspäevast neljapäevani kella 8.30-11.45 ja 13.00-15.45, reedeti kella 8.30-11.45 ja 13.00-14.45. Täpsem info telefonidel 626 2475 (Paljassaare reoveepuhastusjaam) ja 512 2561 (Liikva küla), ning kodulehel www.tallinnavesi.ee; http://www.tallinnavesi.ee.

AS-ile Tallinna Vesi kuuluvas Paljassaare reoveepuhastusjaamas puhastatakse Tallinna ning selle lähivaldade reo- ja sadeveed, kasutades kaasaegseid keskkonnasõbralikke puhastustehnoloogiaid. Keskmiselt puhastatakse ühes päevas 120 000 m3 reovett ning aastas tekib reovee puhastamise tulemusel üle 30 000 tonni kasvumulda. Ettevõtte eesmärk on puhastada reovesi võimalikult keskkonnasäästlikult. Näiteks kasutatakse mullasette kääritamisel tekkivat biogaasi Paljassaare reoveepuhastusjaama hoonete kütmiseks ja kompressorite tööks ning valminud kasvumulda pakutakse ettevõtetele ja eraisikutele haljastustöödeks.

AS Tallinna Vesi on Eesti suurim vee-ettevõte, mis pakub joogivee- ja kanalisatsiooniteenust ligikaudu 1/3 Eesti elanikest. ASi Tallinna Vesi aktsiad on noteeritud Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Lisainfo: Paljassaare reoveepuhastusjaam, tel 626 2475; faks 626 2300; tvesi@tvesi.ee; www.tallinnavesi.ee.

 

Allikas: AS-i Tallinna Vesi 8.10.09 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.