Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Võistluse Kodu Kauniks 2008 võitjad on selgunud! (2008-10-07 11:47:31)

 

Teisipäeval, 7. oktoobril kuulutatakse Mustpeade Majas võistluse Kodu Kauniks pidulikul lõpetamisel välja AASTA KODU ja AASTA AED 2008. Võistlust korraldab juba seitsmendat aasta ajakiri Kodu & Aed.

 

AASTA KODU tiitli saavad Küllike ja Enn Jaama Tallinnast, AASTA AIA tiitli võidab perekond Raudsoo Tabasalust. Üle antakse veel seitse rahalist preemiat. Võistluse auhinnafond oli läbi aegade suurim — 350 000 krooni.

 

Võistluse eesmärk on innustada ja toetada inimesi ilusate kodude ja aedade loomisel ning tunnustada juba tehtut. Sel aastal oli võistlusel 80 osalejat. Žüriis olid: ajakirja Kodu & Aed toimetuse esindajad, sponsorite esindajad, disainer Krista Aren, Aiaklubi esindaja Anu Kristin Tara ja aiandusspetsialist Mari Laane.

 

Üle antakse järgmised preemiad:

 

AASTA KODU preemia 50 000 krooni Swedbankilt saavad Küllike ja Enn Jaama Tallinnast. Kogu pere ühise mõttetöö käigus valminud äärelinna eramu on suurepärane näide ühtaegu soojast ja moodsast ning otstarbekast puidukasutusest.

 

AASTA AIA preemia 50 000 krooni Substralilt võitis perekond Raudsoo Tabasalust. Neil on mitmekülgse taimevalikuga ja ruumiliselt hästi liigendatud koduaed, kus on rohkelt võimalusi nii puhkamiseks kui ka hobidega tegelemiseks.

 

Parima värvilahenduse preemia 20 000 krooni Tikkurila-Vivacolorilt saab Tiina Mälberg Rakverest. Südalinnas asuv kodu paistab silma huvitava värvivaliku ja arvukate leidlike ideedega.

 

Isetehtud õueruumi preemia 25 000 krooni Bauhofilt saab perekond Gutjuma Põlvamaalt. See aed on rikas lennuka fantaasia ja osavate kätega ehitatud aiarajatiste poolest.

 

Noore pere kodu preemia 20 000 krooni Ober-Hausi Kinnisvaralt saavad Jana Kaimer ja Aivar Ribelis Saue vallast. Uus eramu paistab silma põhjalikult läbimõeldud, perele sobiva planeeringu ja kujunduse ning korrektse teostusega.

 

Noore aia preemia 20 000 krooni Scheteligilt saab perekond Pihlas Püünsist. Ilusa taimestusega arenev koduaed, kus on näha perenaise oskuste ja teadmiste kasvamist aia rajamise käigus.

 

Parima vannitoa preemia 20 000 krooni Gustavsbergilt läheb Heiti Põderile Tallinnast. Isikupärane kümblusruum traditsioonilises vanas kortermajas üllatab mängulise ja inspireeriva kujundusega.

 

Aiakultuuri edendamise preemia 15 000 krooni Aianduskeskuselt Hortes saab perekond Palusalu Põlvamaalt. Erakordselt liigirohke ning suurejoonelise kujunduse ja perfektse muruga kollektsioon- ja õppeaed. Pakub naudingut silmale ning huvitavaid kogemusi ka asjatundjale.

 

Ökokodu preemia 15 000 krooni Safranilt läheb Meelika Nõmmele ja Jarmo Ahjuperale Tallinnast. Kodu renoveeritud puumajas tõuseb esile ümbritsevasse keskkonda sobivate materjalide valiku ja otstarbeka planeeringu poolest.

 

Allikas: Forma Media 7.10.08, Tiina Tammet.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.