Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Sel nädalal esitletakse uut metsainfoportaali (2008-09-30 00:12:08)

 

Sel, s.t 40. nädalal esitleb Eesti Metsaselts uut infoportaali, mis koondab erinevat metsaga seotud teavet. Eesmärgiks on lihtsustada sellealaseid infootsinguid internetis.

 

Vajadus ühtse infoportaali järgi on juba pikalt õhus olnud. Seni on Eesti ühte rikkalikumat vara puudutav teave olnud laiali eri veebides, milles puudus ühtne loogika. Sügavamate taustateadmisteta oli sageli raske vajalikku leida. Uus meedium püüab koondada, täiendada ja siduda olemasolevat infovälja.

Oma olulise koha säilitavad ka paljude organisatsioonide põhjalikud kodulehed ja spetsiifilisemad digitaalsed teabekeskused.

Uuest portaalist leiab lugemist nii metsaärimees ja puhkaja kui lihtsalt loodushuviline. Lisaks saab ülevaate valdkonna uudistest, organisatsioonidest ja sündmustest. Uue infokeskuse loomine on osa sihist viia metsandust puudutav laiema avalikkuseni.

Aadressile www.metsainfo.ee veebi loomist koordineerib Eesti Metsaselts ning rahastab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Lisainfo: Marek Mühlberg, tel 514 0382, e-post marek@metsaselts.ee; www.metsaselts.ee.


Allikas: www.valgamaa.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.