Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aianduspäevad - Eestimaa kauniks ja roheliseks 2008 (2008-09-14 09:23:38)

 

Eesti Dendroloogia Selts, Eesti Kodukaunistamise Ühendus ja Ellamaa Arboreetum panid seljad kokku ning korraldasid 15-17. augustil Nurga puukooli ja Ellamaa Arboreetumi territooriumil rahvusvahelised aianduspäevad.

 

Aianduspäevad on saamas traditsiooniks, mida peetakse alati augusti keskmisel nädalavahetusel. Nagu varasematel aastatel, nii olid ka tänavu oodatud kõik huvilised ja aiapidajad ning kohale kutsutud parimad aednikud, teadurid ja taimekasvatajad. Aianduspäevade puhul pidasid külalistele loenguid ja jagasid tasuta konsultatsioone oma ala parimad spetsialistid Eestist ja Lätist ja kaugemaltki. Oma toodangut pakkusid mitmekesise sortimendiga puukoolid ja taimekasvatajad. Esindatud olid Eesti kliimasse sobivad okaspuud, lehtpuud ja põõsad, elulõngad, roosid, rododendronid, viljapuud, püsililled ning kohapeal sai osta erialast kirjandust Maalehelt. 

 

Loe edasi...

 

Vaata pilte: http://kivilill.pri.ee/pildikast/viewer.php?albid=3&stage=2&imgid=190

 

Allikas: www.harjuekspress.ee 8.09.08, Tiina-Mari Viides


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.