Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Puukoolis algas sügismüük (2008-09-13 08:40:40)

 

10. septembril algas Tartu Puukoolis ilupuude soodusmüük, mis kestab kuni hooaja lõpuni. Soodushinnaga on müügil ligi 50 erinevat taimeliiki ja -sorti.

„Kui enne maksis elupuu 75 krooni, siis nüüd maksab see 45 krooni,“ ütles RMK taimla- ja seemnemajandusosakonna müügijuht Anneli Õun. „Väga hea hinnaga on ka harilik viirpuu, Thunbergi kukerpuu, Ginnala vaher ja kaldaviinapuu.“ Kõik püsikud on müügil 10% soodsama hinnaga ja kliendikaardi omanikele lisandub veel kliendisoodustus.

Tartu Puukool liitus RMK-ga käesoleva aasta märtsis. Keskkonnaministeerium leidis, et kuna Tartu puukooli territooriumil asuvad riigile olulised metsaselektsioonilised objektid ning RMK-l on olemas vajalik infrastruktuur, varalised ressursid ja teadmised nii metsataimede istutusmaterjali kui ka dekoratiivtaimede tootmiseks, siis on otstarbekas Tartu Puukooli tegevus RMK sellealase valdkonnaga ühendada.

Taimi saab osta Tartus, aadressil Rõõmu tee 1 esmaspäevast reedeni kl 9-18 ja laupäeval kl 9-15.

Info: tel 733 9433; e-post puukool@online.ee; www.tartupuukool.ee

 

Allikas: RMK Tartu Puukool


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.