Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aiandusse tungivad jõuga plast ja metall (2008-09-04 11:52:54)

 

Maailma juhtival aiandusmessil jäid valdavalt silma plast, plekk ja kirevad valgustid.

Eesti aianduses annavad praegu veel valdavalt tooni looduslikud materjalid, puit ja kivi. Parema maitsemeelega inimesed on ka keraamilised päkapikud ja muu ninni-nänni oma aiast eemal hoidnud. Ent kauaks suudame vastu panna sellele, mis on peale tulemas?

Üle aasta Kölnis korraldataval maailma juhtival aiandus- ja vabaajamessil “Spoga + Gafa” laiutasid aiatööriistade kõrval plastist peenraäärised. Neid legoklotsidena üksteise otsa tõstes annab teha kõrgemaid peenraid ja koguni kaste. Tulemus on sakslase meelelaadile omaselt korrektne.

 

Plastist minikasvuhooned panevad silmad särama kindlasti neil aednikel, kes on oma potipõllundusega Eestimaa heitlikus ilmastikus järjepanu alt läinud. Uus-elurajoonide elanikele, kes ei malda oodata, millal naabrite uudishimulikke pilke hakkab takistama looduslik rohelus, pakutakse lahenduseks PVC-hekki. See on muru, ronitaimi või põõsaid imiteeriv plastvaip, mille saab kinnitada võrkaia külge.

 

Loe edasi...

 

Allikas: Eesti Päevaleht 04.09.08 Kaire Talviste

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.