Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinn käivitab rahvusvahelise lillefestivali (2008-08-29 00:27:49)

 

Tallinna Linnavalitsuse eilsel istungil otsustati, et 2009. aasta 3. juunist kuni 15. oktoobrini korraldatakse Tornide väljaku pargis rahvusvaheline „Tallinna lillefestival".

 

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on kavas kujundada „Tallinna lillefestivalist" iga-aastane traditsiooniline üritus, mis ühendab aiandus- ja lillehuvilisi nii Eestist kui ka väljastpoolt. „Kutsed osalemiseks on kavas saata kõigile Tallinna sõprus- ja partnerlinnadele, samuti Tallinna lähivaldadele ning linna koostööpartneritest haljastusettevõtetele," selgitas festivali initsiaator Boroditš.

 

„Festivali raames rajatud iluaiad annavad linnakodanikule võimaluse tutvuda kõrgetasemelise aiakunstiga ja propageerivad rohelist mõttelaadi ning haljasalade väärtustamist."

 

Festivali statuudi kohaselt pakutakse 2009. aastal festivalil võimalust osalemiseks kuni kolmekümnele võistlejale. Kavakohaselt realiseeritakse 2009. aastal võistlustöid kahes kategoorias: väikesed ja suured iluaiad, kus võistlusplatside suuruseks on kuni 50 m2 ja üle 50 m2. Võistlejatele pakutakse välja teemadena rahvuslik aed, keskaja aed, romantiline aed või 21. sajandi tarbeaed.

 

Allikas: www.tallinn.ee 28.08.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.