Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Augusti neljas nädal: herilased ründavad piknikulaudu (2008-08-25 15:25:30)

 

Ja mitte ainult laudu! Ka kõige vingema rullnoka panevad nad hoogsalt kõige rabelevamat tantsu tantsima. Herilane õllepurgis, herilane kohvitassis, herilane varrukas – prrr...

 

Tegelikult on ühe söögilaua taga einet võtmas ja lauaperemehi terroriseerimas korraga vaid viis-kuus ühest hallist pesapallist pärit herilast. Ja ei millegi muu pärast, kui et suvine järglaskonna putukatest lihapallikestega toitmise töö on lõppenud, vastsetelt palgaks saadud magusatilgakesed otsas ja koondamistasu ei raatsi üle talve elav herilasema maksta. Mis muud siis, kui röövima – ja kõige lihtsam on toiduampsu kätte saada kabuhirmus põgenevate inimeste käest. Õigustatult põgenevate: herilasesurts ei ole ainult valus, vaid allergikutele suisa eluohtlik. Need, kes teavad, et nad pole allergilised, võiksid ülbitsejad kinni püüda ja teistele mõnusa pikniku kindlustada.

 

Loe edasi...

 

Allikas: www.epl.ee 25.08.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.