Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Soomes tuleb aiandusnäitus „Lepaa 08“ (2008-07-29 00:16:51)

 

14.-16. augustini toimub Soomes suvelõpu aiandusnäitus "Lepaa 08". See on ühtlasi üks vanemaid aiandusnäitusi kogu Euroopas.

Esimest korda peeti üritust 1964. aastal, tänavu on seega 44. kord. 1986.-2004. aastani kandis näitus nime Puutarhatekniikka. Näitus toimub Hämee kõrgema kutsekooli Lepaa osakonna kaunis mõisapargis. Messi korraldajad on Kauppapuutarhaliitto, Hämeen ammattikorkeakoulu ja Lepaan Oppilaskunta ry.


Lepaa asub Hämeenlinna lähistel, Helsingist u 115 km.

"Lepaa 08" pakub palju huvitavat aiandusest: kõikvõimalikke seadmeid ja masinaid, mis on abiks maastiku- ja aiakujundamisel: autosid, traktoreid, pumpasid, künni- ja rohimismasinaid, samuti mänguväljakute varustust, istikuid, seemneid, potte, aiavalgusteid, kasvuhooneid, kastmis- ja küttessüsteeme, väetisi, taimekaitsevahendeid jpm. Näitusel peetakse ka aiandusteemalisi loengud.

 

Näitus on avatud 14.-16. augustini s.o neljapäevast laupäevani iga päev kl 10-17. Sissepääs 13 eurot, rühmapilet (üle 10 inimese) á 9 eurot, perepilet (2 täiskasvanut + lapsed) 25 eurot, alla 12-aastastele tasuta. Parkimine 4 eurot, bussidele tasuta.

 

Allikas: www.lepaa.fi


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.