Tallinna Kaubamajas ja Ökosahvris on tänasest müügil värske kodumaine Märjamaa lihatööstuse maheliha, järgmisest nädalast hakatakse seda müüma veel mitmes Tallinna ja Tartu ökopoes.
Juuni lõpus tunnustas Veterinaar- ja Toiduamet OÜ Märjamaa Lihatööstuse lihalõikuse mahedaks, teatas lihatööstus.
Firma avaldas lootust, et kui seni on maheliha saanud süüa vaid Kuressaares asuvas restoranis Saaremaa Maheköök, siis nüüd võtab maheliha menüüsse ka mõni pealinna restoran.
Märjamaa Lihatööstuse enamusosalus kuulub rohkem kui 70 mahetootjat ühendavale tulundusühistule Eesti Mahe.
Varem on Eesti Mahe kaubamärgi all poelettidele jõudnud ökoloogilised teraviljatooted (jahu ja helbed), köögivili, marjad, puuviljad ja munad. Varsti saab osta ka mahedat rapsiõli.
Nii mahepõllumajanduslik tootmine kui ka töötlemine on range järelevalve all.
Allikas: tarbija24.ee