Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Talunik ka puhkusele (2008-07-21 15:46:23)


Kui ametnikud peavad rabama enne või pärast puhkust ka teiste eest, siis perefirmana talu pidavad põllumehed pole pikki aastaid puhkust saanud. Ega vist pole osanudki tahta. Mis aga nende inimeste tervisest saab, ei ole midagi arvata.

Asendustalunike teenuse vajadus on kõne all olnud pikka aega. Küll aga pole selle vastu huvi tundnud omaaegne taluliidu juht, mille tõttu saarlased ka toetusrahadest omal ajal ilma jäid. Küll on arvatud, et teenuse tarbija puudub või et asjast huvitatud teenusepakkujat ei leita. Nii on iga asjaga, kui üht asja teha ei taheta. Ka siin kehtib reklaamlause, et põhjuse leiab alati.

Pärnumaal on teenus juba olemas ja ennast õigustanud, pikaajaline kogemuski olemas. On nii teenuse osutajaid kui tarbijaid. Kahe tubli saare naise algatus end asendustalunikuks koolitada on igati kiiduväärt. Nagu selgub, on asjast huvitatud talunikud ka meil olemas.

Kutsetunnistusega asendajad Mirja ja Helen on ise valmis asju ajama nii PRIA kui talunikega. Puhkuse pidamise õigus peab kõigil olema!

 

Allikas: Oma saar.ee

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.