Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Saaremaale tehakse teemapark ja täiendatakse matkarada (2008-07-17 00:31:43)

 

SA Erametsakeskuse korraldatud konkursside “Igaüheõigusel põhineva puhkemajandusliku infrastruktuuri rajamine” ja “Pärandkultuuri objektiga seotud turismiteenuse rajamine” kuuest võitjast kaks on pärit Saaremaalt.

Pärandkultuuri objektiga metsas puhkevõimaluse loomiseks sai 60 000 krooni Pärimusmatkad/Viitong Reisid OÜ. Maarika Toomel Pärimusmatkadest ütles, et nende konkursitöö oli teemapark “Endisaegsed metsatööd”. Toomeli sõnul on nende visioon anda inimestele Saaremaal ja Lääne-Eestis aktiivse tegevuse koht ja tuua mets inimesele lähemale.

Teemapargis saaks proovida, kuidas käis metsategu endisaegses metsas. Samuti tahetakse ehitada näiteks püstkoda ja küün ühistegevusteks. Toomel tõi välja, et huvilistele soovitakse pakkuda tegevust aastaringselt, kuna mets on avatud kõik 12 kuud. “Näiteks kevadel saaks ehitada linnumaju, teha vilepille, uurida erinevaid taimi,” selgitas Toomel.

Loe edasi...

 

Allikas: www.omasaar.ee 17.07.08, Kersti Kukk.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.