Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ökofestival kutsub õppima ja ise tegema (2008-07-17 00:21:28)

 

19.–23. augustini toimub Põlvamaal kolmandat korda looduslähedast ja keskkonnasõbralikku elustiili tutvustav ökofestival “Rohelisem elu”. Seekordne festival pöörab senisest rohkem tähelepanu õppimisele ning registreerumine kursustele on juba avatud.

 

Ökofestivali kavas on kindla koha leidnud kursused ja õpireisid, milles huvilised ise kaasa lüüa ja praktilisi oskusi omandada saavad. Nii näiteks toimuvad festivalinädala jooksul Malev Toome fotokursus, kohaliku toidu, ökoehituse ja käsitöökursus. Samuti on võimalik käia ökotalude tuuril või loodusretkedel koos Aleksei Turovskiga.

Omaette seminariprogramm "Profilt profile" kutsub reedel, 22. augustil keskkonnaorganisatsioone ja -spetsialiste teadmisi koguma. "Soovime senisest veelgi enam inimestele õppimise ja ise tegemise rõõmu pakkuda ning seeläbi looduse- ja keskkonnasõbralikke eluviise näidata. Kursuste kava on väljas ökofestivali kodulehel ja registreerimine on avatud," selgitas Põlvamaa arenduskeskuse juhataja Kaire Mets.

Laupäeval, 23. augustil toimub festivali kogupereüritus, mis seekord leiab aset Karilatsi talurahvamuuseumis. Festivali lõpupäeval jagub tegevust kogu päeva jooksul – toimub loodustoodete laat, saab osaleda töötubades ja kuulata meistrite näpunäiteid, oma programm on ka lastele. Keskkonnaseminaril saavad seekord sõna Aleksei Turovski, Epp Petrone, Marek Strandberg ja Anne Luik.

Täpsemat informatsiooni festivali programmi ja kursuste sisu kohta leiab ökofestivali koduleheküljel www.ecofest.ee.

Ökofestivali "Rohelisem elu" korraldavad Põlvamaa arenduskeskus, Põlva maavalitsus ja Põlvamaa keskkonnateenistus ja seda toetab keskkonnainvesteeringute keskus.

 

Allikas: www.valgamaa.ee 16.07.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.