Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Hansaplanti roosikuninganna 2008 on kõrge uus-antiikroos 'Nostalgie'® (2008-07-16 00:08:48)

Roosikuningannat valiti Hansaplantis juba kolmandat aastat. Tänavu sai valikut teha eraldi kolmes kategoorias: uus-antiikroosid, peenra- ja põõsasroosid ning roniroosid. Kõige enam hääli kogus uus-antiikroos
'Nostalgie'®.

Peenra- ja pinnakatterooside seas sai enim hääli
'Aspirin'®, roniroosidest võidutses ülekaalukalt 'Heidelberg'®.   Eelmisel aastal sai roosikuninganna tiitli uus-antiikroos Ashram’®.

Roosikuningannat sai valida Hansaplanti aianduskeskuses ajavahemikul 5.-13. juulini. Valimisel osales üle 300 kliendi. Roosiaeg kestab Hansaplantis juuli lõpuni. Meil on müügil üle 40 erineva roosisordi, mis praegu täies õiteilus!

Hansaplant on aianduskeskus, kus lisaks istikutele, looduskividele ja aiakaupadele on võimalik osta rikkalikus valikus toalilli, taimenõusid ja sisutuskaupa. Toredaks traditsiooniks on saanud nädalalõppudel korraldatavad teemapäevad, kus jagatakse klientidele oma teadmisi ja kogemusi. Igapäevaselt saab abi küsida aianduskeskuse professionaalsetelt klienditeenindajatelt.

Hansaplant ootab teid iga päev: E-R 10-20, L 10-18, P 10-16.

Lisainfo: www.hansaplant.ee.

Allikas: OÜ Hansaplant 15.07.08 pressiteade, Ann Vainlo.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.