Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
ELF kutsub looduskaitsetalgutele (2008-07-15 15:42:00)


Heinategu Euroopa ühel kõige liigirikkamal alal...

Eestimaa Looduse Fond (ELF) korraldab Laelatu puisniidul sel suvel kahed heinateo talgud ja kutsub kõiki kaasa lööma. Laelatu puisniit on üks Euroopa liigirikkamaid alasid. Siin on loendatud  üheruutmeetrisel maalapil  76 liiki soontaimi. Selle säilimiseks on tarvis igal aastal heina teha, nii nagu meie esivanemad  sajandeid on teinud.

ELFi talgukorraldaja Tarmo Tüür: "Suure rikkuse poole püüeldes ei  tohi unustada, et nii mõneski asjas olemegi juba Euroopa rikkaimad. Ja kui me seda kaitsta ja hinnata ei oska, võib see kergesti kaduda. Jätame Eesti viie liigirikkaima Euroopa riigi hulka!"

Talgud toimuvad 21. juulist kuni 24. juulini http://www.talgud.ee/talgud/2008/laelatu-1 ja 31. juulist kuni 3. augustini http://www.talgud.ee/talgud/2008/laelatu-2.

Talgugruppidesse mahub kuni 12 talgulist, talgud kestavad neli päeva. Talgutel tehakse heina ja käiakse saunas, saab nautida merd ja Läänemaa võrratut  loodust. Hea võimalus veeta suve sisukalt ja anda oma panus looduskaitsesse! Talguid toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus. Osalemiseks tuleb end registreerida veebilehel www.talgud.ee.

Lisainfo: Tarmo Tüür, ELFi talgukorraldaja, tel 5341 1020, e-post tarmo@elfond.ee.

 

Allikas: Eestimaa Looduse Fondi 15.07.08 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.