Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Romantiliste rooside päevad Tallinna Botaanikaaias (2008-07-09 01:11:37)

 

Eeloleval nädalavahetusel, 12.-13. juulini toimuvad Tallinna Botaanikaaias romantiliste rooside päevad.

 

Üha kiirenev elutempo sunnib inimesi aega maha võtma ja otsima energiat ja tasakaalu minevikust. Nostalgilised meeleolud kajastuvad ka kaasaegsetes moevooludes, kus vana aja asjade kõrval soovitakse näha ka vanaaegseid lilli. Nii on roosiaretajadki leidnud vajaduse ja võimalused nn uute vanaaegsete roosisortide aretamiseks. Neist tuntuim on inglise roosiaretaja David Austin, kelle aretatud inglise rooside rühm kajastab 17.-18. sajandi toretsevat lopsakust ja mahedat värvigammat uues, kaasaegses kuues.

 

Tutvustakse juhtivate prantsuse, taani, inglismaa ja saksa roosiaretajate uusi rikkalike romantiliste õitega põõsas- ja peenraroose. Näha on ka uued sordid kõrvuti tõeliselt vanade roosidega, jagatakse teavet sortide ja nende kasvatamise kohta.

 

Ekskursioonid roosiaias algavad kell 12.00, 13.30 ja 15.00. Tallinna Botaanikaaia roosiaed on avatud mõlemal päeval kella 11.00-18.00.

 

Allikas: www.tallinn.ee 8.07.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.