Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Soovitame raamatuid (2008-06-29 10:08:32)

 

Moodne köögiviljaaed

Tiina Paasik

Räpina aiandusõpetaja Tiina Paasik õpetab õigesti kasvatama nii klassikalisi köögivilju kui nende moekamaid liigikaaslasi ning soovitab uusi ja häid sorte. Moodsas köögiviljaaias on koht ka eksootilistel viljadel nagu mahlakad melonid ja arbuusid. Kapsad võivad siin kaunistada ilupeenart. Tomatid-paprikad ei kasva tingimata kasvuhoones, vaid mõnikord hoopis terrassil potis jne. Kuidas teha seda kõike nii, et tulemuseks on ka maitsev saak, sellest raamat räägibki.
Ilmumisaasta 2008
Kirjastus Ajakirjade Kirjastus
Lehekülgi 288

 

Kalmu kujundamine

Reet Palusalu

Raamat käsitleb kalmukujunduse aluseid, üksikkalmu ja perekonna hauaplatsi rajamist, eri kasvutingimustesse ja eri aastaaegadel sobivaid taimi, samuti kalmu hooldamist, tänapäevaseid leinaseadeid ja prügimajandust kalmistul. Vajalik praktiline raamat on abiks maitseka ja kergesti hooldatava kalmu rajamisel. Autor, Räpina aiandusõpetaja Reet Palusalu ütleb, et raamatut kirjutama ajendasid teda paljude riikide kalmistute külastustel saadud mõtted, isiklikud kogemused ning Eesti kalmistutel valitsev stiihiline õhkkond. Kasutajale on abiks ka rohked fotod ja selgitavad joonised taimedega kujundatud kalmudest.

Ilmumisaasta 2008
Kirjastus Ajakirjade Kirjastus
Lehekülgi 116

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.