Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lahemaal tuleb praktiline taimekoolitus (2008-06-27 01:09:20)

 

Laupäeval, 5. juulil toimub Lahemaa looduskeskuse loodus- ja kultuuripärandi õppeõhtute raames taimekoolitus. Toimuva väliseminari juhendajaks on bioloog Katrin Jürgens.

 

Koolitus algab 10.00 jalutuskäiguga Palmse mõisa pargis. Kogunemine looduskeskuse ees. Katrin Jürgens tutvustab rajal erinevaid taimi ning õpetab seminarist osavõtjaid taimemäärajaid kasutama. Kell 12.00 minnakse koos vastavatud Palmse mõisa moonamaja kõrtsi suppi ja pirukaid sööma.

 

Pärast lõunasööki sõidetakse bussiga Vatku-Võhma-Tõugu-Vihasoo piirkonnas ringi ning tutvutakse erinevate taimekooslustega. Vaadatakse, millised taimed kasvavad looniidul ja liivikul ning millised on rabataimed. Palmsesse tagasi jõutakse orienteeruvalt 16.30.

 

Seminaril osalejatel palutakse riietuda sportlikult ning vastavalt ilmale. Raba jaoks kummikuid jalga panna pole vaja. Kuna päev on suhteliselt pikk, siis soovitatakse kaasa võtta joogipudel.

 

Üritus saab teoks tänu SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse toele ning on kõigile tasuta.

Väliseminaril on osalejate arv piiratud, seetõttu palutakse eelnevalt registreeruda. Telefon: 329 5550, 503 7128; e-post riina.kotter@lk.ee.

 

Allikas: www.lahemaa.ee 26.06.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.