Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Ülikooli sisseastumiseksamitele registreerumine lõpeb 27. juunil (2008-06-26 10:52:56)


Kuni 27. juunini saavad Tartu Ülikooli päevase õppe rakenduskõrgharidus- ning bakalaureuseõppesse õppima asujad registreeruda sisseastumiseksamitele veebiaadressil http://www.ut.ee/sisseastumine.

Kuigi enam kui pooltel bakalaureuseastme õppekavadel arvestatakse vastuvõtul ainult riigieksamite tulemusi, tuleb osadele õppekavadele õppima asumiseks sooritada siiski ka sisseastumiseksam(id). Sisseastumiseksamile registreerudes saab üliõpilaskandidaat teada eksami toimumise aja ja koha.
Samuti saadetakse tema e-posti aadressile kinnitus eksamile registreerumise kohta.

Vastuvõtu peaspetsialisti Kaja Karo sõnul oli kolmapäeva pärastlõunaks sisseastumiseksamitele registreerunud ca 2400 üliõpilaskandidaati.
Ootuspäraselt on enim registreerujaid akadeemilisele testile - 1061 (neist 977 eestikeelsele ja 84 venekeelsele testile). „Kuna sisseastumiseksameid tuleb sooritada ainult teatud õppekavadele õppima asumiseks ja iga üliõpilaskandidaat võib sooritada nii palju erinevaid sisseastumiseksameid kui ta soovib, siis ei näita eelesitatud pingerida kindlasti sugugi lõplikku erialade populaarsust,” rõhutas Karo

Akadeemiline test sooritatakse 1. juulil ja teised sisseastumiseksamid toimuvad 4.-10. juulini.

Õppekavadele, kus sisseastumiseksami sooritamine pole nõutud, saab SAISi vahendusel avaldusi esitama hakata 30. juunist ning õppekavadele, kus toimuvad sisseastumiseksamid, alates 14. juulist. Isiklikult saab avaldusi ja dokumente esitada Tartu Ülikooli peahoones ning kolledžites kohapeal alates 21. juulist. Avalduste vastuvõtt lõpeb 25. juulil.

 

Allikas: TÜ  26.06.08 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.