Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Läheneb Tartu majavärvimise ja piirdeaedade korrastamise kampaaniate tähtaeg (2008-06-20 01:09:19)

 

Tartu linnavalitsuse arhitektuuri ja ehituse osakond ootab kõigi kampaaniates osaleda soovivate majaomanike avaldusi hiljemalt 1. augustiks.

Kampaania “Heade värvide linn” raames väljastatakse hoonele välisviimistluse pass, mille alusel saab Tartu linnavalitsusega koostöölepingu sõlminud ettevõtjatelt osta ehitusmaterjale ja teenuseid. Soodustused kehtivad kuni 1. oktoobrini 2008. Kampaanias on võimalik krundiomanikel osaleda ka oma lahendusega, mis tuleb esitada arhitektuuri ja ehituse osakonda kooskõlastamiseks.

Kinnismälestistele ja muinsuskaitsealal asuvate hoonete projekte kompenseerib linnavalitsus kuni 7000 krooni ulatuses projekti maksumusest.

Kampaanias „Piirdeaiad korda“ osalevatele kruntidele koostatakse piirdeaia rajamiseks ja koostamiseks tüüplahendus, mille alusel pakuvad koostööpartnerid kuni 1. oktoobrini 2008 erinevaid soodustusi alates piirdeaia ehitamise teenusest kuni hekitaimede müügini.

 

Üle 40 meetri pikkuste kampaania raames korrastatud piirdeaedade korrastamise kulud kompenseerib linnavalitsus kuni 20% ulatuses, kuid mitte rohkem kui 15 000 krooni ühe piirdeaia kohta kuludokumentide alusel.

 

Avaldusi saab esitada kuni 1. augustini 2008 Tartu linnavalitsuse arhitektuuri ja ehituse osakonda aadressil Küüni 5, Tartu. Avalduse blanketid on saadaval Raekoja infopunktis, arhitektuuri ja ehituse osakonnas (Küüni 5, III korrus, ruum 318) ja internetis aadressil www.tartu.ee/heavarv.

Oktoobris toimuvad parimate majavärvijate ja piirdeaedade konkursid, millel osalemiseks peavad tööd olema lõpetatud selle aasta 1. oktoobriks. Majade värvimise konkursi auhinnafond on 75 000 krooni ning piirdeaedade korrastajate premeerimiseks on eraldatud 45 000 krooni. Hinnatakse ka varasematel aastatel kampaania raames väljastatud passide alusel 2008. aasta jooksul valminud hooneid ja piirdeaedu. Konkursile võivad kaunivärvilisi maju ja piirdeaedu esitada kõik linnakodanikud.

Kampaania „Heade värvide linn“ raames on alates 2001. aastast korrastatud üle 600 maja, mille seas hulgaliselt miljööväärtuslikke hooneid. Kampaaniat „Piirdeaiad korda” viib Tartu linnavalitsus läbi alates 2004. aastast ning selle aja jooksul on uue näo saanud umbes sada piirdeaeda.

Lisainfo: arhitektuuri ja ehituse osakonna projektijuht Eva-Kaia Järving, tel 736 1319.

 

Allikas: www.tartu.ee, Tartu Linnavalitsuse 19.06.2008 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.