Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Ülikoolis algavad lõpuaktused (2008-06-16 18:01:03)


Teisipäeval, 17. juunil saavad TÜ aulas diplomid kätte noored õigusteadlased, avades sellega Tartu Ülikooli iga-aastase lõpuaktuste hooaja, mis kestab juuni lõpuni.

Sel kevadel lõpetab Tartu Ülikooli ligi 2500 üliõpilast, neist sadakond on välja teeninud cum laude tiitli. Magistrikraadi on omandanud rohkem kui 300 tudengit. Rohkem lõpetajaid on traditsiooniliselt filosoofiateaduskonnas, loodus- ja tehnoloogiateaduskonnas ning sotsiaalteaduskonnas.

TÜ õppeprorektori Birute Klaasi sõnul on bakalaureusekraad esimene oluline samm noore inimese kõrgharidusteel. „Kolm aastat pingelisi õpinguid on seljataga ja ka väljund tööturule olemas. Siiski suureneb aasta-aastalt vajadus doktorikraadiga inimeste järele mitte ainult ülikoolides, vaid ka era- ja ärisektoris. Tee doktoriõppesse avab just magistrikraad, mis tasub end pikemas perspektiivis kindlasti ära,” ärgitas Klaas noori edasi õppima.

Sel aastal toimuvad Tartu Ülikoolis eraldi valdkondlikud magistriaktused ning teaduskondade bakalaureuseaktused. Enamik aktusi toimub TÜ aulas, üksikud ka TÜ ajaloo muuseumi valges saalis. Ülikooli aulas toimuvate aktuste otseülekandeid näeb keemia ringauditooriumis (Jakobi 2) ja Interneti vahendusel. TÜ ajaloo muuseumis toimuvaid aktusi saab jälgida Interneti vahendusel. TÜ lõpuaktuste täpse ajakava leiab aadressil: http://www.ut.ee/397349

Interneti-ülekandeid ja salvestusi saab veebis vaadata aadressil:
http://video.ut.ee <http://video.ut.ee/> .

 

Allikas: Tartu Ülikooli 16.06.08 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.