Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Juuni esimene nädal: kevade lõpupidu (2008-06-09 06:54:48)

 

Kevad on nüüd hoolimata kalendriteadlaste arvamusest läbi. Läbi mis läbi, sest õunapuude valged õiekroonid lebavad täpikestena murus ja sirel on õitsemisega lõpusirgel.

 

Lõpusirgel on ka aiapidajad kõige kultuurse külvamise ja istutamisega. Istutustööd tõid mulle möödunud nädalal ka kaks üllatust: esimene vaatas möödunud nädala esmaspäeval vastu mu kiviktaimlast – otse suure tee ja maja äärde peenrale oli varahommikul ilmunud koonusjas beež muna! Kui ma seda viis päeva hiljem määramiseks pildistama läksin... oli muna kahjuks lahkunud. Linnuteadlane Agu Leivits arvas, et ehk meie maja ümber askeldav nurmkanade paar ei osanud oma muna kusagile paremasse paika poetada.

 

Teine üllatus vaatas vastu kurgikülvi potist – kullast abielusõrmus! Meeleheitlikult otsisime seda paar nädalat tagasi, kui sõber oli sauna minnes oma sõrmuse pluusitaskusse pannes kaotanud. Sõrmus oli paarisentimeetrise turbakihi all, korralikult kurgijuurtest ümbritsetud.

Loe edasi...

Allikas: Eesti Päevaleht Kristel Vilbaste 09.06.08


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.