Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Looduskaitsjad ja päästeamet soovitavad metsad sulgeda (2008-06-07 01:05:40)


Jätkuva põua ja suureneva tuleohu tõttu soovitavad looduskaitsjad ja päästeamet omavalitsustel metsades liikumine ja tuletegemine keelata. Kihelkonna ja Lümanda vald on seda eilse seisuga juba teinud.

 

“Olukord metsades on väga hull,” kinnitas Oma Saarele riikliku looduskaitsekeskuse Saare regiooni direktor Tõnu Talvi. Tema arvates tuleks omavalitsustel kiiremas korras kasutada nende pädevusse kuuluvat õigust metsades liikumine ja tuletegemine keelata.

“Võib tunduda, et see on võõras ja kauge mure,” ütles Talvi. Samas ei maksaks unustada, et Saaremaal on varasematel aastatel olnud metsapõlenguid, mille tõttu on tuleroaks läinud nii mõnigi majapidamine.

Looduskaitsjate ettepanekut toetab ka päästeamet. “Kuni vihmade tulekuni peaks omavalitsused tõesti säärase otsuse vastu võtma,” arvas päästeameti Saaremaa päästeosakonna juhataja Margus Lindmäe. 
 

Loe edasi...

 

Allikas: www.omasaar.ee 7.06.08, Raul Vinni.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.