Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Botaanikaaias testitakse kaherattalist elektrisõidukit (2008-05-27 00:13:25)

 

Teisipäeval, 27. mail kell 13 toimub Tallinna Botaanikaaias elektrisõiduki Seqway testimine, kus osalevad abilinnapea Deniss Boroditš, Tallinna Keskkonnaameti juhataja Tõnu Tuppits, Botaanikaaia direktor Margus Kingisepp ning Super Seqway Eesti OÜ esindajad.

 

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul pakub personaalne transpordivahend  Seqway PT huvi eelkõige kui keskkonnasõbralik müratult liikuv sõiduk. „Tallinnas võiksid sellega liikuda kalmistu- ja pargivahid ning muidugi ka külastajad," selgitas Boroditš.  

 

Ameeriklaste leiutatud Seqway PT on kaherattaline liiklemisvahend, mis on mõeldud väikeste vahemaade kiireks läbimiseks. Elektriliselt laetava akuga suudab Seqway läbida korraga kuni 38 km, maksimaalseks liikumiskiiruseks on 20 km/h. Unikaalse vahendi juhtimine on kergelt õpitav, piisab vaid tasakaalu valitsemisest. 

 

Maailmas on Seqway edukat kasutamist leidnud eelkõige turisminduses, golfiradadel, politseis, postiteenistustes, lennujaamades.

 

Allikas: www.tallinn.ee 26.05.2008.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.