Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Selgusid põllumajandusministeeriumi noortekonkursi „Maal on mõnus” võitnud projektid (2008-05-14 17:27:23)


Põllumajandusministeeriumi noortekonkursile „Maal on mõnus!” laekunud 61 projektist toetab ministeerium viite projekti, Maaelu Edendamise Sihtasutuse ja Eesti Põllumeeste Keskliidu eripreemia vääriliseks osutusid kaks projekti.

Rahastatavate projektide hulka kuuluvad järgmised projektid: „Maanaiste tööd mõnusaks” (Tartumaa, Sirgu küla), „SiseMaal on rannaMõnus” (Viljandimaa, Pilistvere), „Kooliõu atraktiivseks” (Ida-Virumaa, Lohusuu),

„Teguderohke suvevaheaeg maal” (Võrumaa, Nogu küla), „Ühel meelel nii teos kui sõnas” (Jõgeva).

Maaelu Edendamise Sihtasutuse eripreemia pälvis Abja valla ja Mõisaküla linnanoorte koostöös esitatud projekt „Vana vagun korda” ning Eesti  Põllumeeste Keskliidu eritunnustuse Lääne-Virumaa (Rakvere linna ja  Pajusti küla) noorte koostöös esitatud projekt „Noored farmerid”.

Suve jooksul viivad noored oma projektid ellu ning kokkuvõtteid tehakse sügisel toimuval lõpuüritusel.

Projekte hindas ministeeriumis kogunenud hindamiskogu koosseisus: maaelu ja kalanduspoliitika asekantsler Toomas Kevvai (hindamiskomisjoni  esimees), Heli Raamets ajalehest Maaleht, Maaelu Edendamise Sihtasutuse esindaja Thea Kaurla, Tartumaa Põllumeeste Liidu esimees Jaan Sõrra ning ministeeriumist avalike suhete osakonna juhataja Janika Salev ja teadus- ja arendusosakonna juhataja Aret Vooremäe.

Noortekonkursi eesmärgiks on juhtida noorte tähelepanu asjadele või asjaoludele, mis teevad maal olemise ja elamise nende jaoks mõnusaks.
Konkursist osavõtjaid soovitakse ärgitada mõtlema asjadele, mida noor saaks ise selle mõnusa olemise jaoks ära teha.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 14.05.08 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.