Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Paide linna tuleb õunapuuallee (2008-05-10 02:13:50)

 

 Eelmisel nädalal tehti Paides algust Aiavilja tänavale õunapuude istutamisega, et rajada sinna 40 puust koosnev iluõunapuuallee.

 

Linnavalitsuse heakorraspetsialisti Tiina Kivila sõnul istutatakse Aiavilja tänava äärde kokku 40 kuni 10 meetri kõrguseks kasvavat iluõunapuud ’Rudolf’. „Istutatud puudel on juba pungad küljes, nii et lootust on juba sel kevadel näha neid ka õitsemas.“ Lisaks kevadisele õiteilule toob õunapuuallee linnapilti ka igapäevast rohelust ning veidi isegi punast, sest õunapuu noored lehed peaksid olema just sellise tooniga.
 

Linnapea Kersti Sarapuu tundis heameelt, et kaua plaanitud allee rajamine on algust saanud ning avaldas lootust, et uus õunapuuallee ilmestab muidu kõledat Aiavilja tänava lõppu. „Igas korralikus linnas peaks üks ilus allee olema,“ ütles Sarapuu. Õunapuualle rajamine läheb maksma ligikaudu 80 000 krooni.

 

Allikas: www.jarva.ee 9.05.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.