Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maa-amet müüb oksjonil riigi omandis olevaid maid (2008-05-08 18:29:54)

 

Keskkonnaministeerium ja Maa-amet annavad teada, et kõigil huvilistel on võimalik osaleda Keskkonnaministeeriumi valitsemise all olevate riigimaade enampakkumistel, mis ei ole riigi ülesannete täitmiseks vajalikud. Võõrandatavate maade hulgas on nii elamu-, äri- ja tootmismaid kui ka põllumajanduslikult kasutatavaid maaüksusi.

„Riigivarana võõrandamiseks on sel aastal ette valmistatud 262 maaüksust kogupindalaga ligi 867 hektarit," ütles Maa-ameti peadirektori esimene asetäitja Raivo Vallner.

Nii maavalitsused, kohalikud omavalitsused, ettevõtjad kui ka kodanikud on pöördunud Keskkonnaministeeriumi poole ettepanekutega maaüksuste erakäibesse andmiseks, et aidata kaasa piirkondade arengule.

Maa-amet korraldab kooskõlas riigivaraseadusega ja Vabariigi Valitsuse määrusega kinnitatud riigivara võõrandamise korraga riigi omandis Keskkonnaministeeriumi valitsemisel olevate kinnisasjade müüke avalikel kirjalikel enampakkumistel. Kirjalikul enampakkumisel osalemiseks esitab enampakkumises osaleja vastavalt ametlikus väljaandes Ametlikud Teadaanded sätestatud tingimustele müügi korraldajale pakkumise. Osaleda võivad kõik, kes on täitnud nõuetekohaselt enampakkumise tingimused.

Kirjalik enampakkumine avatakse ametlikus väljaandes Ametlikud Teadaanded avaldatud teates märgitud ajal ja kohas. Nimekirja kantud maaüksuste enampakkumisi ei kuulutata välja korraga ja üheaegselt, vaid vastavad teated ilmuvad ametlikus väljaandes Ametlikus Teadaanded terve selle aasta jooksul.

Osalemiseks tuleb osaleda soovival isikul esitada nõuetekohane pakkumine müügi korraldajale pärast kirjaliku enampakkumise teate avaldamist ametlikus väljaandes Ametlikud Teadaanded. Samuti avaldatakse teade maade müügi kohta Maa-ameti koduleheküljel http://www.maaamet.ee rubriigis „Avalikud enampakkumised", informatsiooni nende pakkumiste kohta saab ka üleriiklikest ja maakonnalehtedest.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi ja Maa-ameti 08.05.08 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.