Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu kutsub osalema konkursil “Kaunis Eesti kodu 2008” (2008-05-07 01:20:50)

 

Kõik eraomanikud ja asutused on oodatud osalema kauni kodu konkursil, kuhu saab ilusaimatest kruntidest teada anda kuni 26. maini.

Objekte hinnatakse neljas grupis: eramu- ja aianduskrundid, korterelamute krundid, asutuste ja ettevõtete krundid ning lasteaedade ja üldhariduskoolide krundid. Hindamisel võetakse arvesse näiteks krundi kujundust, heakorda, haljastust ja maja välisilmet, asutuste puhul hinnatakse lisaks ka mängu- ja spordiväljakuid. Krunte hindab 10-liikmeline ekspertidest koosnev hindamiskomisjon.

Alates sellest aastast ei saa konkursil osaleda möödunudaastasel võistlusel “Kaunis Eesti kodu 2007” auhinnalise koha saanud või ära märgitud objektid.

Konkursile saab krunte esitada hiljemalt 26 maiks. Osalemissoovist saab teada anda linnavalitsuse arhitektuuriteenistuse projektijuhile Eva-Kaia Järvingule telefonil 736 1319 või e-posti aadressil Eva-Kaia.Jarving@raad.tartu.ee.

Objektide ülevaatus toimub 28. mail, parimate autasutamine toimub traditsiooniliselt Tartu linna päeval 29 juunil. Kauneimate kruntide omanikud saavad preemiad ja aukirjad, samuti läheb parimate vahel jagamisele sada roosiistikut Jardini Aianduskeskuselt.

Lisainfo: arhitektuuriteenistuse projektijuht Eva-Kaia Järving, tel 736 1319.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 6.05.2008 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.