Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Narvas toimusid looduspäevad (2005-01-07 19:05:47)


Narvas toimusid sel nädalal keskkonnakaitsele pühendatud venekeelsed loengud ja ettekanded ning näidati loodusfilme Narva koolide ja gümnaasiumide õpilastele.

Reedel lõppesid nädal kestnud keskkonnateematilised üritused Narva koolide ja gümnasiumide õpilastele (9.-11. klass). Loengud käsitlesid selliseid teemasid nagu vesi, õhk, transport, jäätmed, keskkonnasõbralik eluviis ja üldine looduse tundmine.

Ürituse raames näidati Matsalu Loodusfilmide festivalil 2004. aastal linastunud filme. Samaaegselt üritustega eksponeeriti Narva Muuseumis ka mitmeid loodusfotonäitusi.

Lektoriteks olid Eestimaa Looduse Fondi, Eesti Rohelise Liikumise, Ida-Virumaa Keskkonnateenistuse ja SEI-Tallinn töötajad.

Narva Muuseumi poolse projekti koordinaatori Natalia Pomazani sõnul "oli see esimene suur projekt Narvas, mis käsitles koos igapäevaselt tähtsaid keskkonnateemasid venekeelsele elanikkonnale Ida-Virumaal".

Narva koolide ja gümnaasiumi õpetajad ja õpilased avaldasid ürituse käigus suurt valmisolekut korraldada sagedamini selletaolisi venekeelseid üritusi ja osaleda nendel.

Nädala kestnud ürituste raames sündisid osalejate poolt mõned head ideed edaspidiseks koostööks, et laiendada ja süveneda teoreetilist ja praktilist tegevust keskkonnaküsimustes koolide ja Eesti keskkonnaühenduste vahel.

Narva üritust korraldasid Narva Muuseum ja Eestimaa Looduse Fond. Projekti rahastajaks oli Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Allikas: Eestimaa Looduse Fondi (ELF) pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.