Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
National Geographic kutsub kooliõpilasi kliimamuutuste osas kaasa mõtlema (2008-04-30 00:21:38)

 

National Geographic kutsub üles kõiki kooliõpilasi Euroopas vanuses 14-19 eluaastat osalema ideevõistlusel säästliku elukeskonna tagamise teemadel. Oodatakse konkreetseid projekte kliimamuutustega võitlemise või säästliku energiatootmise ja kasutamise teemadel.

Teemapüstitus on sõnastatud nii: "Ülemaailmne kliimamuutus mõjutab nii floorat, faunat kui ka inimesi. Mida saad Sina teha ja kuidas ise aidata, et planeet Maal võiks endiselt elada ja et loodus sellel säiliks?"

National Geographic on esitanud üleskutse õpetajatele, et nad aitaksid oma õpilastel genereerida ja välja töötada säästlikku elukeskkonda tagavaid lahendusi ja ideid. Oluliseks peavad korraldajad seda, et õpilased hakkaksid probleemide üle mõtlema ja tajuksid, et ka nemad on osa tervikust ja suudavad palju ära teha, et kaitsta keskkonda ja aidata kaasa säästlike arengumudelite toimimisele.

Tegemist on võistlusega, mida National Geographic ja Vattefall firma korraldavad juba teist aastat järjest. Üritus saavutas 2007. aastal väga suure populaarsuse ja seepärast otsustasid korraldajad anda koolidele veel ühe võimaluse.

Kõik projektid/tööd tuleb esitada enne 15. maid 2008. a.

Lisateave: Lilian Lukka, Tartu linnavalitsuse teabeteenistuse juhataja 736 1212, 516 4592.

Täpsem info:
www.nationalgeographic.com/combatclimatechange.

Allikas:
Tartu Linnavalitsuse 29.04.08 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.