Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnakaitsjad tutvustavad maakonna allikaid (2008-04-26 00:09:45)

 

Kevade algul andis Järvamaa keskkonnateenistus välja Järvamaa karsti ja allikaid tutvustava raamatu, mille on koostanud Järvamaa keskkonnateenistuse veemajanduse peaspetsialist Milvi Aun ja keskkonnaekspert Tiiu Valdmaa.

 

Milvi Aun ütles, et keskkonnateenistuse eelmine trükis puudutas kaitsealuseid objekte ning seda liini mööda edasi minnes on seekord vaatluse all allikad ja karstialad. «Raamatusse pääsesid veemajanduse seisukohast olulisemad allikad ja karstialad,» täpsustas ta.

 

Aun sõnas, et kui päris kõik kirja panna, läheks raamat väga paksuks, nende soov oli pakkuda ülevaadet, mis oleks lihtsalt mõistetav näiteks kooliõpilastele või loodushuvilistele. Keskkonnainvesteeringute Keskuse rahastatud trükis kauplustesse müügiks ei lähe, küll võivad huvilised seda tasuta keskkonnateenistusest küsida.

 

Auna teada on praegu väljaande vastu huvi tundud õpetajad ja neid on jagatud ka omavalitsustele. Raamatut «Järvamaa karst ja allikad» on trükitud 500 eksemplari.

 

Allikas: Järvamaa Teataja  25.04.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.