Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusuuringute Keskusel on uus direktor (2005-01-05 15:57:17)

 

Alates 1. jaanuarist 2005 on Põllumajandusuuringute Keskuse (PMK) direktor Kalle Talviste. Asutuse senine juht Illar Lemetti asus tööle EPMÜ Põllumajandus- ja Keskkonnainstituudi direktorina.

 

Kalle Talviste on sündinud 17. aprillil 1945. aastal. Lõpetanud Räpina Aiandustehnikumi aiandusagronoomina ning Eesti Põllumajanduse Akadeemia õpetatud agronoomina.

 

Töötanud Kohila sovhoosis, alustades  vanemagronoomina. Aastatel 1971-1990 juhtis sovhoosi tegevust.  Pikka aega oli Rapla maavanem. Viimati töötas Rapla maaparandusbüroos.

 

Põllumajandusuuringute Keskus on eri laboreid, katsekeskusi ja osakondi ühendav riigiasutus.

PMK peamised tegevused on põldkatsete läbiviimine, taimse materjali, muldade, väetiste jm laboratoorsed analüüsid, väetis- ja lubjatarbekaartide koostamine, põllumajanduslikud rakendusalased uuringud, põllumajanduse keskkonnameetmete hindamine, aiandusalane katsetegevus, teravilja ja teraviljasaaduste ning söötade inspekteerimine ja nõuetekohasuse tõendamine jpm.

 

Allikas: Põllumajandusuuringute Keskuse pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.