Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maamess lõi külastajate rekordi (2008-04-21 17:38:29)


Möödunud nädalavahetus tõi Tartusse 16. Maamessile üle 29 000 külastaja ja 200 eksponendi. Kolmepäevasel messil uudistasid huvilised nii uuemaid põllu- ja metsatehnika pakkumisi kui ka koduaia kaunistamiseks ja hooldamiseks vajalikku.

„Hea meel on tõdeda, et Maamess on muutunud iga aastaga üha olulisemaks kohtumispaigaks kõigile maamajandusega seotud inimestele, kes leiavad siit nii viimaseid tehnikauudiseid ja informatsiooni kui ka tõelise messimelu," sõnas projektijuht Aare Loodus.

Lisaks mitmetele põllu- ja metsatehnika esmaesitlustele pakkus põnevust reedel peetud oksjon, mille käigus leidsid uue omaniku 15 tõupulli.
Kõige põnevamat oksjoniheitlust peeti aberdiin anguse tõugu pulli Blackrock´i üle, kelle hind tõusis oksjoni käigus algselt 35 000 kroonilt 50 500 kroonini.

Raievõistlus Kevadkarikas 2008 näitas huvilistele Eesti, Läti ja Soome saemeeste osavust. Karikas läks seekord väga tasavägise võistluse tulemusel soomlasele Jukka Perämäki´le, teise ja kolmanda koha saavutasid eestlased Andres Olesk ja Einar Must. Kokku osales raievõistlusel 22 saemeest.

Enam kui kuuehektarilisel messialal sai osaleda ka erinevatel seminaridel, koolitustel, õppepäevadel ja demonstratsioonidel. Samuti sai külastaja osa erinevatest messipakkumistest ja talutoodangust.

Rohkem infot Maamessi kohta leiab www.tartunaitused.ee/maamess

Maamess kuulub alates aastast 1997 EURASCO ridadesse, mis on Euroopa suurimaid põllumajandusmesside korraldajaid ühendav organisatsioon.

Messi korraldas AS Tartu Näitused, mis on üks tihedama messiprogrammiga organisatsioone Eestis.

 

Allikas: AS Tartu Näitused 21.04.08 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.