Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeerium arutab keskkonnaorganisatsioonidega riigi jäätmekava (2008-04-21 17:34:27)


Kolmapäeval, 23. aprillil algusega kell 14 toimub Keskkonnaministeeriumis (Narva mnt 7a, ruumis 301) Keskkonnaministeeriumi ja keskkonnaorganisatsioonide ümarlaud, mille põhiteema on riigi jäätmekava aastateks 2008-2013.

Keskkonnaministeeriumi jäätmeosakonna juhataja Peeter Eek tutvustab riigi jäätmekava aastateks 2008-2013. Jäätmekava põhieesmärk on oluliselt laiendada jäätmete taaskasutamist kõikides jäätmeliikides.
Lisaks sellele räägib Eek ka sellest, mis saab aastal 2013, kui kõik nõuetele mittevastavad prügilad peavad olema suletud. Lisaks toimub arutelu jäätmete masspõletamise teemal.

Lisaks jäätmeteemale vastavad Keskkonnaministeeriumi esindajad kohapeal tekkivatele küsimustele.

Ümarlauakohtumisele on lubanud tulla keskkonnaorganisatsioone ühendava Eesti Keskkonnaühenduste Koja (EKO), Eesti Loodushoiu Keskuse, Eesti Looduskaitse Seltsi ja Eesti Looduseuurijate Seltsi esindajad.

Ümarlauda juhib abiminister Rita Annus.

Kohtumised Keskkonnaministeeriumi ja keskkonnaorganisatsioonide esindajate vahel on toimunud alates 2004. aastast, tavapäraselt neli korda aastas. Eelnevalt on arutluse all on olnud pakendi- ja jäätmeseadus, ökomaksureform, Natura 2000 võrgustik, illegaalsed metsaraied, keskkonnamõju hindamine, keskkonnavastutuse seaduse eelnõu jne.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 21.04.08 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.