Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Cerese aianduskeskuse uued pakkumised (2008-04-19 01:35:02)

 

Sellest nädalavahetusest on Cereses müügil tänavune täielik istikute sortiment, vaid üksikuid uusi taimi lisandub veel oma puukooli kasvatusest lähiajal. Kuid ka praegu on palju omakasvatatud toodangut juba müügis, sealhulgas mitmed püsililled. Rikkalik on erinevate lehtpuude valik, aga kindlasti suudame pakkuda ka ühte parimat mändide kollektsiooni.

Kui suvelilledest olid seni müügis peamiselt võõrasemad, siis nüüdsest on sortiment juba päris rikkalik: lisandunud on bacopa ehk suutera, pelargoonid, kuldkakrad, roosbegooniad jpt.

 

Neile, kellele raskel ajal teeb muret maikuus suurte ja kallite õitsevate amplilillede soetamine, võiksid just nüüd kasutada võimalust osta juba valmiskasvatatud suvelillede amplitaimi - need on sel aastal müünud väga edukalt.

Muidugi on saadaval suurepärane valik väetisi nii murule, aiamaale kui ka erinevatele ilutaimedele ja toalilledele, hea valik muruseemet, hõlpsaks aiakujunduseks vajalikke palisaade ja piirdeid jms.

Seoses suure nõudlusega tõime juurde ja suunasime müüki ka viimase sellekevadise partii paljasjuurseid roosiistikuid - pärit Poolast, kõik meie oludesse sobivad talvekindlad sordid ja leiab nii uusi kui vanu tuttavaid sorte.

Kõik aiahuvilised on oodatud!

 

Andres Suitso, AS Ceres


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.