Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ametnikud ja teadlased arutlesid looduslike pühapaikade säilitamise üle (2008-04-14 00:35:43)


Reedel, 11. aprillil toimus Saaremaa Ülikoolide Keskuses ümarlaud teemal “Maakonna looduslike pühapaikade säilitamine”, millele eelnes päev varem konverents “Saare ja Hiiu maakonna looduslikud pühapaigad”.

“Süda valutab pärimuskultuuri pärast,” sõnas Maausuliste Saarepealse Koja juhatuse liige Elo Liiv ja selgitas kahepäevase ürituse ideed Oma Saarele: “Kuna Kuressaare kultuurikeskuse 1. korruse fuajeesse on üles pandud fotonäitus “Eestimaa looduslikud pühapaigad”, siis miks mitte korraldada ka konverents, ja konverents oli hea võimalus viia kokku kohale sõitnud teadlased Saaremaa ja Hiiumaa ametnikega ning arutleda pühapaikade teemadel.”

“Minu telefoninumber (5698 4477) võiks olla pühapaikade SOS,” palus Liiv kindlasti ära märkida. “Kui keegi on arendajatega hädas või tunneb muret või tahab informatsiooni edasi anda, siis võib alati meiega ühendust võtta.”

 

Loe edasi

 

Allikas: www.omasaar.ee  14.04.08, Ene Kallas.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.