Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Nelja Kuninga Tee avatakse 4. mail (2008-04-12 01:24:08)

 

4. mail avatakse ametlikult turismirada Nelja Kuninga Tee. Jüriöö ülestõusust saab mööda 665 aastat ja sellega seotud sündmusi tähistatakse marsruudi lõikes erinevalt. Asjaosalised said kokku neljapäeval, et kooskõlastada plaane ja realiseerida uusi ideid.

 

Maavalitsuse kabinetis rääkisid Nelja Kuninga Teest maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialist Tiiu Susi, Varbola tulesüütaja Piret Linnamägi, Paka mäe tulesüütaja Maie Kuusemets ja projektijuhid Helve Huttunen ning Valev Uus.

 

4. mail, raja avamispäeva õhtul täpselt kell 21 süüdatakse Padisel, Varbolas, Raikkülas, Juurus, Kuimetsas, Vahastus ja Paides ühel ajal suured tuled. Enne seda leiavad aset aga ettevõtmised, mis paiguti erinevad. Tehakse heakorratöid, korraldatakse meistrikodasid, meenutatakse ajastut, peetakse loenguid, tantsitakse, lauldakse ja etendatakse vaatemänge. Kindlasti peab mainima, et nii nagu sel aastal, oli ka 665 aastat tagasi 4. mai pühapäev.

 

Loe edasi

 

Allikas: www.nadaline.ee 11.04.08, Teet Teder.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.