Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lahemaa looduskeskuses esineb Jaan Kaplinski (2008-04-12 01:22:16)

 

Neljapäeval, 17. aprillil kell 18 on Lahemaa looduskeskusesse Palmsesse külla kutsutud Jaan Kaplinski, kes on Eesti üks hinnatumaid ja tõlgitumaid kirjanikke. Toimub järjekordne üritus sarjast Lahemaa looduskeskuse loodus- ja kultuuripärandi õppeõhtud.


Jaan Kaplinski kui mõtleja, teadusetegija, luuletaja ja prosaist on kindlasti paljudele eestlastele suureks eeskujuks ning iidoliks olnud. Lisaks luulekogumikele on Kaplinskilt ilmunud hulgaliselt proosaloomingut, kus ta on arutlenud erinevatel filosoofilistel, poliitilistel, kultuurilistel ja religioossetel teemadel; ta on uurinud sügavuti erinevaid kultuure, nende keelt ja pärimust. Kaplinski on aktiivselt osalenud Eesti poliitikaelus ning kuulunud Riigikogusse. Muuhulgas on ta ka olnud aktiivne loodus- ning keskkonnaalaste mõtteavalduste autor, avaldanud artikleid ajakirjas Eesti Loodus. Jaan Kaplinski loomingus on olulisel kohal suhted inimese ja looduse vahel. Seekordse loodusõhtu teemaks on „Inimene – looduse kroon või kasvaja.”

Kord kuus toimuvate Lahemaa loodusõhtute korraldamist toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus, loengud on kõigile kuulajatele tasuta ning oodatud on kõik huvilised. Loengu pikkuseks koos kohvipausiga on 2,5 tundi. Loodusõhtute toimumiskohaks on Riikliku Looduskaitsekeskuse Järva-Lääne-Viru regiooni kontori suur auditoorium, mis asub Palmse mõisa härrastemaja kõrval endise tõllakuuri hoones.

Allikas:
www.lahemaa.ee 11.04.08.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.