Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kevadmüük aianduskeskuses Ceres (2008-04-11 00:03:39)


Cerese aianduskeskuses on praegu aasta parim hekitaimede valik. Nüüdsest on kogu kaup müüki saabunud, lisandumas on vaid üksikud Eestis kasvatatud oma puukooli taimed, mille talvevärv veel täielikult kevadise vastu pole jõudnud vahetuda.

Praegu on istikuostjatel parim aeg aianduskeskust külastada: ehkki kõiki taimi on varutud piisavalt ja neid jätkub sügiseni välja, siis valikuvõimalus on praegu ikkagi kõige suurem. Eriti peaks see meeldima neile aiaomanikele, kel plaanis istikutest tervet hekki rajada. Veel on müügis ka väga mõistliku hinnaga paljasjuurseid hekitaimi ning iga päevaga täieneb viljapuude sortiment.

Lillehuvilised saavad osta esimesi varakevadisi suvelilli: võõrasema valik on rikkalik ja lisandumas on juba ka teised suvelilled. Suur nõudlus on juba aprilli esimestest päevadest alates Florexi pistetiketiga varustatud lillesibulatele.

Aga kel vaja lihtsalt aru saada, milliseid aiatarvikuid võiks praegusel kiirel ajal vaja minna, võiks tulla ja üle vaadata kõik Cerese seemne-, väetise-, lilepottide ja rõdukastide ning tööriistariiulid: valikus ja hindades ei peaks keegi pettuma. Ehkki nädalavahetustel on aiakeskuses nüüd juba päris palju ostlejaid, siis on praegune aeg külastamiseks sobivam neile, kes peavad lugu natuke rahulikumast ostukeskkonnast ja tahavad kohapeal plaanipidamiseks veidi enam aega veeta.

Allikas: AS Ceres 10.04.08, Andres Suitso.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.